Awardit (AWRD) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Awardit aktie

AWRD  

Awardit erbjuder belöningssystem till företag, innehållande exempelvis kundklubbar, lojalitetsprogram, motivationsprogram, poängvalutor och poängshoppar. Tekniken utgår ifrån bolagets molnbaserade plattform som tillhandahålls som en webbdistribuerad tjänst. Bolagets tjänst används främst för att förbättra kundrelationer, både inom segmenten B2B och B2C. Awardit grundades under 1999 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Awardit tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Marknadsföring. Bolaget har ett börsvärde på 785 MSEK, en omsättning på 304 MSEK och med ett resultat på 22 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Awardit

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Awardit (AWRD) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Awardit aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern AWRD. Aktien har ett P/E-tal på 35.9 och P/S-tal på 2.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Awardit utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Awardit senaste utdelning är 2.2 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Awardit Avanza – se aktiekurs idag

Se Awardit senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Awardit – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Awardit.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Awardit.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Awardit

Awardit

TickerAWRD
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMarknadsföring
Börsvärde785 MSEK
Omsättning304 MSEK
Vinst22 MSEK
P/E35.9
P/S2.8
Utdelning2.2 SEK
Direktavkastning1.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Awardit

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Awardit? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter