Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

BellPal Holding aktie (BELLP)

Om bolaget

På den här sidan samlar vi en stor mängd information om bolaget/aktien BellPal Holding, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, riktkurser, insynstransaktioner, blankningspositioner och mycket mer – allt för att du ska kunna lära dig mer, följa och bevaka bolaget. Vad händer med BellPal Holding? Varför stiger/sjunker aktien? Vad säger analysrekommendationerna? Är aktien köpvärd eller inte? Hur handlar insiders?

Vi tipsar också om vår smidiga app för bolagsbevakning, var du kan läsa mer om bolaget, se aktuell aktiekurs samt köpa aktier i bolaget BellPal Holding!

Vad är BellPal Holding?

BellPal Holding är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar produkter och tillhörande tjänster inriktat mot exempel äldreboenden, samt vård och omsorg. Produktutbudet består exempelvis av alarmklockor med inbyggd falldetektion, som vidare larmar till anhöriga eller ansvariga personer. Produkterna säljs på abonnemangsbasis och störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Ska man investera i BellPal Holding aktie?

Som alltid när det kommer till investeringar finns det inget givet rätt eller fel, utan det beror helt på vad du är för typ av investerare, om du investerar på lång sikt eller handlar aktivt (trading), vad du har för risktolerans osv. På denna sida vill vi ge dig som är intresserad av att köpa aktier i BellPal Holding en bättre möjlighet att lära dig mer om bolaget, följa nyhetsflödet samt tipsa om aktörer som vi själva gillar för att fortsätta analysera och handla aktier i BellPal Holding.

Vi understryker att alla investeringar är förenade med risk och att historisk avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning. Gör alltid din egen analys!

Har BellPal Holding utdelning och direktavkastning?

Nej, BellPal Holding har ingen utdelning.

Utdelningen är en del av företagets vinst som delas ut till dess aktieägare i form av pengar eller ibland även som ytterligare aktier. Det är ett sätt för företaget att dela sin vinst med aktieägarna som ett incitament för att äga deras aktier. Utdelningar är vanligtvis betalda regelbundet, vanligtvis varje kvartal eller årligen.

När kommer BellPal Holding rapport

Nästa rapport i bolaget kommer: 2023-11-29.

Det är altså 68 dagar kvar till nästa rapport i BellPal Holding.

En kvartalsrapport är en finansiell rapport som ett börsnoterat bolag offentliggör varje kvartal, det vill säga fyra gånger om året. Syftet med en kvartalsrapport är att ge aktieägare, investerare och allmänheten en insikt i företagets ekonomiska prestation under den senaste kvartalsperioden.

Liknande bolag som BellPal Holding

Ett sätt att lära sig mer om bolaget och branschen kan vara genom att även studera och läsa på mer om liknande bolag som befinner sig i samma, eller närliggande, bransch. Kanske finner du andra konkurrerande bolag som du är mer intresserad av att köpa aktier i? Eller kanske tror du starkt på hela branschen som helhet och vill sprida dina risker över flera bolag som rider på samma underliggande trend? Oavsett vilket listar vi nedan eventuella bolag (främst nordiska) som tillhör branschen Hälsovård & Hjälpmedel.

Danish Aerospace

Danish Aerospace Company är ett teknikbolag. Bolaget är en teknisk leverantör av produkter för rymdsektorn, med en patenterad produktportfölj som huvudsakligen inkluderar träningsutrustning, biomedicinsk utrustning, tjänster för hälsoövervakning, samt vattenfiltreringsprodukter.

Läs mer om Danish Aerospace

Arjo

Arjo är ett globalt bolag med verksamhet inom medicinteknik.

Läs mer om Arjo

Terveystalo

Terveystalo är verksamma inom företagshälsovård. Idag erbjuder bolaget tjänster och lösningar som exempelvis berör enkäter och undersökningar, utbildning och coachning, rehabilitering, samt hälso- och konditionskartläggning.

Läs mer om Terveystalo

Bioservo Technologies

Bioservo Technologies är ett teknikbolag med inriktning mot robotteknologi anpassat för personer som lider utav nedsatt muskelstyrka.

Läs mer om Bioservo Technologies

Vo2 Cap

Vo2 är ett förvärvsbolag. Bolaget är specialiserade inom investering, ägande och vidare förvaltning av bolag inom media och teknik.

Läs mer om Vo2 Cap

BellPal Holding forum

Var kan jag diskutera BellPal Holding och andra aktier jag följer? Sociala nätverk så som Facebook och Twitter är kända för att vara hubbar för aktiediskussioner. Men även handelsplatser så som Avanza och Nordnet har sina egna forum där användare kan diskutera aktier, investeringsstrategier och marknadsnyheter.

Ett vanligt forum för aktier och aktiediskussion är Twitter. Där är det vanligt att man "taggar" bolag man nämner genom att använda ticker och ett dollartecken ($) först. Exempel på diskussioner som rör BellPal Holding: BellPal Holding forum.

När du har hittat ett aktieforum för BellPal Holding som intresserar dig, är det viktigt att vara försiktig med informationen du delar och att göra din egen efterforskning. Inte all information på dessa forum är nödvändigtvis korrekt eller pålitlig, så det är klokt att vara skeptisk och kritisk. Diskussionsforum kan dock vara användbara för att utbyta åsikter och idéer med andra investerare och få insikt i marknaden.

Så här gör du om du vill köpa aktier i BellPal Holding via Avanza

I detta exempel belyser vi Avanza, en ledande nätmäklare som vi på Börskollen själva använder, men processen ser likartad ut för andra alternativ. Så här gör du för att köpa aktier:

Steg 1: Öppna ett konto hos en nätmäklare

Att öppna ett konto tar bara någon minut och görs enklast genom att du anger ditt personnummer och genomför en kundkännedom med hjälp av BankID.

Steg 2: Öppna ett Investeringssparkonto (ISK)

När du gått igenom det första steget är det dags att välja den typ av konto där du vill köpa och förvara dina aktier. Ett Investeringssparkonto (ISK) är oftast att rekommendera framför en vanlig aktiedepå, detta då det ger dig en lägre beskattning och är smidigare vid deklaration. Du kan öppna ett ISK hos Avanza när du har loggat in på ditt konto.

Läs mer och öppna ISK hos Avanza

OBS! Om du har tänkt att handla mycket med utländska aktier kan istället en Kapitalförsäkring (KF) vara att föredra. Beskattning och deklaration är även här smidig och påminner om den för ISK.

Läs mer och öppna KF hos Avanza

Steg 3: Sök efter BellPal Holding

När du sedan börjar bli redo att köpa dina första aktier kan du enkelt och smidigt söka fram aktien via sökfältet (övre högre hörnet). På aktiesidan finner du även mer information om aktien/bolaget.

Steg 4: Köp aktier i BellPal Holding

När du väl har tagit dig så här långt återstår bara att ta en beslut om du vill köpa aktien eller ej. Om du beslutar dig för att det är en bra aktie att köpa, klickar du bara på den blåa köpknappen och anger vilket belopp du vill investera (eller väljer hur många aktier). Säkerställ att allt ser rätt ut (samt se de avgifter som är förenade med köpet) och sedan är det bara att genomföra köpet. Nu har du köpt dina första aktier i BellPal Holding!

Handla aktier i BellPal Holding
Sveriges nöjdaste kunder i över 10 år på rad
Handla aktier, fonder och derivat
Bli kund snabbt, enkelt och gratis

Går BellPal Holding aktie att handla på börsen?

Ja, BellPal Holding är börsnoterade i Sverige, vilket innebär att deras aktier går att handla på börsen. Här kan du se aktuell aktiekurs för BellPal Holding.

Vad har hänt med BellPal Holding aktien?

Här är den senaste nyheten där BellPal Holding nämns: Bellpal kallar till extra stämma för att godkänna försäljning till Citta Strategy.

Här är tre nyheter till som kan förklara vad som hänt med BellPal Holding aktien:

Man kan inte alltid härleda en kursreaktion i en aktie till nyheter. Även om nyheter och händelser ofta har en påverkan på en akties pris, finns det flera faktorer och komplexiteter som kan påverka aktiemarknaden. Men i vissa fall kan det ge dig en ledtråd till vad som hänt.

Varför sjunker BellPal Holding aktien - är den övervärderad?

BellPal Holding kan sjunka i pris av olika skäl, och det är viktigt att förstå att aktiemarknaden är komplex och påverkas av många faktorer. Några vanliga orsaker till varför en aktie kan sjunka i pris är: Negativa nyheter, branschspecifika händelser, ändrat investerarsentiment eller vinsthemtagning m.fl.

Varför stiger BellPal Holding aktien - är den undervärderad?

BellPal Holding kan stiga i pris av olika skäl, och det beror ofta på positiva faktorer och förväntningar från investerare. Några vanliga orsaker till varför en aktie kan stiga i pris är: Positiva nyheter, ökad efterfrågan, generell marktillväxt eller utdelningar och återköp av aktier m.fl.

Var kan jag investera i BellPal Holding aktie?

Det finns en uppsjö av olika alternativ, men vi rekommenderar generellt Sveriges ledande nätmäklare Avanza (som Börskollen själva använder) alternativt Nordnet för den som vill börja handla med aktier i BellPal Holding. Hos dessa nätmäklare kan du även se BellPal Holding aktiekurs samt hitta ytterligare bra information om bolaget/aktien, som exempelvis omsättning, P/E-tal eller utdelning (och även Avanza forum för diskussion med andra).

Läs mer: Om du är ny till aktiehandel tipsar vi om vår stora guide Aktier för nybörjare.

Om du istället är intresserad av att börja handla mer aktivt med aktien (trading) finns det istället så kallade tradingmäklare som är mer specialiserade på denna typ av aktiehandel. Här kan vi istället tipsa om IG* – välkänt och världsledande inom just trading!

*73% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Hur kan jag lära mig mer och analysera BellPal Holding?

Du finner väldigt mycket information på denna sida samt även hos nätmäklarna som vi tipsade om ovan. Om du vill analysera bolaget/aktien BellPal Holding på en djupare nivå kan vi också tipsa om de ledande analystjänsterna TradingView och Börsdata (tjänster som vi på Börskollen själva använder dagligen). Här finner du lång historik för såväl aktuell aktiekurs som olika nyckeltal som omsättning, vinst, P/E-tal, utdelning etc och kan göra mer avancerad teknisk och fundamental analys för att komma fram till om du vill köpa aktien eller inte.

Visa hela beskrivningen ▼
Om aktien
NamnBellPal Holding
StatusNoterad
TickerBELLP
ListaNGM
LandSverige
SektorHälsovård
BranschHälsovård & Hjälpmedel
UtdelningNej
Första handelsdag13 May 2022
Nästa rapport29 Nov
Antal ägare Avanza3,924 st
Antal ägare Nordnet989 st

BellPal Holdings aktiekurs - Analysera och köp aktien

Köpa BellPal Holding

Analysera BellPal Holding

Handla BellPal Holding

73% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Podcasts
PM
Blankning
Analyser

Nyheter om BellPal Holding

Oj, här var det tomt just nu.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Visa mer

Rapporter BellPal Holding

Riktkurser BellPal Holding

Analyser BellPal Holding

Rapportestimat BellPal Holding

Podcasts BellPal Holding

Videos BellPal Holding

Nyhetsbrev

Mer från Börskollen

Köp aktien BellPal Holding

Börskollen använder själva
Sveriges nöjdaste kunder i över 10 år på rad
Handla aktier, fonder och derivat
Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Daniel har ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap.