Danish Aerospace (DK) (DAC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Danish Aerospace (DK) aktie

DAC  

Danish Aerospace Company är ett teknikbolag. Bolaget är en teknisk leverantör av produkter för rymdsektorn, med en patenterad produktportfölj som huvudsakligen inkluderar träningsutrustning, biomedicinsk utrustning, tjänster för hälsoövervakning, samt vattenfiltreringsprodukter. Kunderna består av internationella rymdorganisationer. Verksamhet innehas på global nivå, med huvudkontor i Odense.

Danish Aerospace (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Hälsovård & Hjälpmedel. Bolaget har ett börsvärde på 67 MDKK, en omsättning på 22 MDKK och med ett resultat på 0 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Danish Aerospace (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Danish Aerospace (DK) (DAC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Danish Aerospace (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern DAC. Aktien har ett P/E-tal på 286.4 och P/S-tal på 3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Danish Aerospace (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Danish Aerospace (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Danish Aerospace (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Danish Aerospace (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Danish Aerospace (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Danish Aerospace (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Danish Aerospace (DK)

Danish Aerospace (DK)

TickerDAC
ListaFirst North
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschHälsovård & Hjälpmedel
Börsvärde67 MDKK
Omsättning22 MDKK
Vinst0 MDKK
P/E286.4
P/S3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Danish Aerospace (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Danish Aerospace (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter