Sleep Cycle (SLEEP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Sleep Cycle aktie

🔔 Skapa bevakning

SLEEP  

Sleep Cycle är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av applikationer för sömnanalys. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för analys av användarnas sömn och tillhandhåller personliga insikter baserade på bolagets sömndatabas. Kunderna består främst av privata aktörer. Utöver erbjuds ett ljudbibliotek av avslappnande musik, meditationer och berättelser. Bolaget är verksamma på en global nivå.

Sleep Cycle tillhör sektorn Hälsovård och branschen Hälsovård & Hjälpmedel. Bolaget har ett börsvärde på 1 282 MSEK, en omsättning på 164 MSEK och med ett resultat på 12 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Sleep Cycle

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sleep Cycle (SLEEP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sleep Cycle aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern SLEEP. Aktien har ett P/E-tal på 110.5 och P/S-tal på 7.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Sleep Cycle utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Sleep Cycle Avanza – se aktiekurs idag

Se Sleep Cycle senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Sleep Cycle – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sleep Cycle.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Sleep Cycle.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Sleep Cycle

Sleep Cycle

TickerSLEEP
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschHälsovård & Hjälpmedel
Börsvärde1 282 MSEK
Omsättning164 MSEK
Vinst12 MSEK
P/E110.5
P/S7.6

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sleep Cycle

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sleep Cycle? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter