Terveystalo (FI) (TTALO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Terveystalo (FI) aktie

TTALO  

Terveystalo är verksamma inom företagshälsovård. Idag erbjuder bolaget tjänster och lösningar som exempelvis berör enkäter och undersökningar, utbildning och coachning, rehabilitering, samt hälso- och konditionskartläggning. Kunderna återfinns bland små- och medelstora företagskunder, samt bland aktörer inom den offentliga sektorn. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

Terveystalo (FI) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Hälsovård & Hjälpmedel. Bolaget har ett börsvärde på 1 480 MEUR, en omsättning på 1 023 MEUR och med ett resultat på 55 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Terveystalo (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Terveystalo (FI) (TTALO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Terveystalo (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Large Cap, och med tickern TTALO. Aktien har ett P/E-tal på 26.8 och P/S-tal på 1.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Terveystalo (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Terveystalo (FI) senaste utdelning är 0.1 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Terveystalo (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Terveystalo (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Terveystalo (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Terveystalo (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Terveystalo (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Terveystalo (FI)

Terveystalo (FI)

TickerTTALO
ListaLarge Cap
LandFinland
SektorHälsovård
BranschHälsovård & Hjälpmedel
Börsvärde1 480 MEUR
Omsättning1 023 MEUR
Vinst55 MEUR
P/E26.8
P/S1.5
Utdelning0.1 EUR
Direktavkastning1.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Terveystalo (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Terveystalo (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter