Arjo (ARJO B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Arjo aktie

ARJO B  

Arjo är ett globalt bolag med verksamhet inom medicinteknik. Bolaget är idag specialiserade inom utvecklingen av medicintekniska produkter. Produktportföljen är bred och inkluderar exempelvis sjukvårdssängar, golv- och taklyftar, desinfektionslösningar, samt av hygienprodukter och kompressionslösningar. Utöver erbjuds service och tillhörande tjänster samt utbildning. Störst verksamhet återfinns inom Europa och Nordamerika.

Arjo tillhör sektorn Hälsovård och branschen Hälsovård & Hjälpmedel. Bolaget har ett börsvärde på 21 095 MSEK, en omsättning på 9 075 MSEK och med ett resultat på 594 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Arjo

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Arjo (ARJO B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Arjo aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern ARJO B. Aktien har ett P/E-tal på 35.5 och P/S-tal på 2.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Arjo utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Arjo senaste utdelning är 0.9 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Arjo Avanza – se aktiekurs idag

Se Arjo senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Arjo – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Arjo.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Arjo.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Arjo

Arjo

TickerARJO B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschHälsovård & Hjälpmedel
Börsvärde21 095 MSEK
Omsättning9 075 MSEK
Vinst594 MSEK
P/E35.5
P/S2.4
Utdelning0.9 SEK
Direktavkastning1.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Arjo

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Arjo? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter