Calliditas Therapeutics (CALTX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Calliditas Therapeutics aktie

CALTX  

Calliditas Therapeutics är ett läkemedelsbolag. Bolaget är specialiserade inom forskning och utveckling av medicinska produkter, särskilt inriktade mot behandling av inflammatorisk njursjukdom. Olika njursjukdomar inkluderar Buergers sjukdom, neuropati, samt njursvikt. Bolaget grundades under 2004 och innehar idag verksamhet på global nivå, med huvudkontor i Stockholm.

Calliditas Therapeutics tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 6 053 MSEK, en omsättning på 185 MSEK och med ett resultat på -495 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Calliditas Therapeutics

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Calliditas Therapeutics (CALTX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Calliditas Therapeutics aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern CALTX. Aktien har ett P/E-tal på -12.2 och P/S-tal på 15132.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Calliditas Therapeutics utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Calliditas Therapeutics Avanza – se aktiekurs idag

Se Calliditas Therapeutics senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Calliditas Therapeutics – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Calliditas Therapeutics.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Calliditas Therapeutics.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Calliditas Therapeutics

Calliditas Therapeutics

TickerCALTX
ListaMid Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde6 053 MSEK
Omsättning185 MSEK
Vinst-495 MSEK
P/E-12.2
P/S15132.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Calliditas Therapeutics

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Calliditas Therapeutics? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter