Carbiotix (CRBX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Carbiotix aktie

CRBX  

Carbiotix är verksamma inom medicinteknik. Bolaget bedriver forskning och utveckling av prebiotiska fibrer som används för behandling av metabola samt kroniska sjukdomar. Läkemedelskandidaterna är huvudsakligen inriktade mot ämnesomsättningsrubbningar och inflammatoriska tarmsjukdomar, som exempelvis IBD. Bolaget kom till under 2014 och har sitt huvudkontor i Lund.

Carbiotix tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel.

Mer om aktien Carbiotix

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Carbiotix (CRBX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Carbiotix aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern CRBX. Aktien har ett P/E-tal på -20.2 och P/S-tal på 30.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Carbiotix utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Carbiotix Avanza – se aktiekurs idag

Se Carbiotix senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Carbiotix – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Carbiotix.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Carbiotix.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Carbiotix

Carbiotix

TickerCRBX
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde139 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-20.2
P/S30.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Carbiotix

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Carbiotix? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter