ChromoGenics (CHRO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

ChromoGenics aktie

CHRO  

Chromogenics är verksamma inom glastillverkning. Bolaget utvecklar dynamiska glas vars teknik reglerar ljus och värmeinsläpp i kommersiella fastigheter. Bolagets nuvarande produkt, ConverLight, är en folie som appliceras på fönster. Tekniken baseras på elektrokroma glas som minskar energiförbrukningen och höjer inomhuskomforten. Bolaget grundades 2003 och har sitt huvudkontor i Uppsala.

ChromoGenics tillhör sektorn Industri och branschen Byggmaterial. Bolaget har ett börsvärde på 162 MSEK, en omsättning på 41 MSEK och med ett resultat på -62 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ChromoGenics

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ChromoGenics (CHRO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ChromoGenics aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern CHRO. Aktien har ett P/E-tal på -2.6 och P/S-tal på 9.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ChromoGenics utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ChromoGenics Avanza – se aktiekurs idag

Se ChromoGenics senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ChromoGenics – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ChromoGenics.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i ChromoGenics.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om ChromoGenics

ChromoGenics

TickerCHRO
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschByggmaterial
Börsvärde162 MSEK
Omsättning41 MSEK
Vinst-62 MSEK
P/E-2.6
P/S9.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ChromoGenics

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ChromoGenics? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter