FLSmidth & Co. (DK) (FLS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

FLSmidth & Co. (DK) aktie

FLS  

FLSmidth & Co. är verksamma inom mineral- och cementindustrin. Bolaget levererar huvudsakligen maskiner anpassade för gruvindustrin, men även övrig utrustning som berör bearbetningsanläggningar och ingenjörstjänster. Bolagets tjänster används både före, under och efter utvinningen och kunderna återfinns på global nivå. FLSmidth & Co grundades 1882 och har huvudkontor i Valby.

FLSmidth & Co. (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Byggmaterial. Bolaget har ett börsvärde på 13 750 MDKK, en omsättning på 20 755 MDKK och med ett resultat på 165 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien FLSmidth & Co. (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper FLSmidth & Co. (DK) (FLS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

FLSmidth & Co. (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern FLS. Aktien har ett P/E-tal på 83.3 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

FLSmidth & Co. (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

FLSmidth & Co. (DK) senaste utdelning är 2 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

FLSmidth & Co. (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se FLSmidth & Co. (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter FLSmidth & Co. (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien FLSmidth & Co. (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i FLSmidth & Co. (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om FLSmidth & Co. (DK)

FLSmidth & Co. (DK)

TickerFLS
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschByggmaterial
Börsvärde13 750 MDKK
Omsättning20 755 MDKK
Vinst165 MDKK
P/E83.3
P/S0.9
Utdelning2 DKK
Direktavkastning0.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien FLSmidth & Co. (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om FLSmidth & Co. (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter