Balco Group (BALCO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Balco Group aktie

🔔 Skapa bevakning

BALCO  

Balco Group är ett tillverkningsbolag. Bolaget är idag specialiserade mot tillverkning av kundanpassade balkonglösningar. Tjänsterna erbjuds främst inom bygg- och renoveringsmarknaden, där befintliga balkonger byts ut mot inglasade balkonger. Störst andel kunder återfinns inom den nordiska marknaden och bland bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, samt byggbolag. Bolaget grundades under 1987 och har sitt huvudkontor i Växjö.

Balco Group tillhör sektorn Industri och branschen Byggmaterial. Bolaget har ett börsvärde på 2 730 MSEK, en omsättning på 1 272 MSEK och med ett resultat på 56 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Balco Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Balco Group (BALCO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Balco Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern BALCO. Aktien har ett P/E-tal på 49.2 och P/S-tal på 2.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Balco Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Balco Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Balco Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Balco Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Balco Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Balco Group.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Balco Group

Balco Group

TickerBALCO
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschByggmaterial
Börsvärde2 730 MSEK
Omsättning1 272 MSEK
Vinst56 MSEK
P/E49.2
P/S2.6

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Balco Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Balco Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter