Rockwool B (DK) (ROCK B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Rockwool B (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

ROCK B  

Rockwool International är en producent av stenull. Produkten används vanligtvis för isolering och brandskydd. Kunderna återfinns inom ett brett antal branscher, särskilt i krävande miljöer till sjöss och bland industriaktörer. Idag innehas verksamhet på global nivå, främst inom Europa, Nordamerika och Asien. Bolaget grundades 1937 och har sitt huvudkontor i Hedenehusene.

Rockwool B (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Byggmaterial. Bolaget har ett börsvärde på 70 163 MDKK, en omsättning på 20 683 MDKK och med ett resultat på 2 247 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Rockwool B (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Rockwool B (DK) (ROCK B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Rockwool B (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern ROCK B. Aktien har ett P/E-tal på 31.2 och P/S-tal på 3.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Rockwool B (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Rockwool B (DK) senaste utdelning är 32 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Rockwool B (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Rockwool B (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Rockwool B (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Rockwool B (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Rockwool B (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Rockwool B (DK)

Rockwool B (DK)

TickerROCK B
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschByggmaterial
Börsvärde70 163 MDKK
Omsättning20 683 MDKK
Vinst2 247 MDKK
P/E31.2
P/S3.3
Utdelning32 DKK
Direktavkastning1%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Rockwool B (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Rockwool B (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter