Bavarian Nordic (DK) (BAVA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Bavarian Nordic (DK) aktie

BAVA  

Bavarian Nordic är ett biokemibolag. Idag är bolaget specialiserade inom utveckling, tillverkning och distribution av vaccin mot infektionssjukdomar i samband med cancerbehandling. Utöver framställs även vacciner mot övriga allvarliga sjukdomar som ebola och livmoderhalscancer. Störst verksamhet återfinns inom Europa och USA, med huvudkontor i Kvistgaard.

Bavarian Nordic (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 14 142 MDKK, en omsättning på 901 MDKK och med ett resultat på 278 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bavarian Nordic (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bavarian Nordic (DK) (BAVA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bavarian Nordic (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern BAVA. Aktien har ett P/E-tal på 51 och P/S-tal på 7.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bavarian Nordic (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bavarian Nordic (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Bavarian Nordic (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bavarian Nordic (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bavarian Nordic (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Bavarian Nordic (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bavarian Nordic (DK)

Bavarian Nordic (DK)

TickerBAVA
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde14 142 MDKK
Omsättning901 MDKK
Vinst278 MDKK
P/E51
P/S7.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bavarian Nordic (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bavarian Nordic (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter