BioArctic (BIOA B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

BioArctic aktie

🔔 Skapa bevakning

BIOA B  

BioArctic är ett forskningsbolag. Störst affärsinriktning återfinns inom forskning och utveckling av behandlingar och antikroppar för sjukdomar som berör nervsystemet. Exempel på olika sjukdomar inkluderar främst Alzheimers och Parkinsons. En stor del av forskningen utförs i samarbete med forskare på universitet och sjukhus. Bolaget grundades under 2003 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

BioArctic tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 9 704 MSEK, en omsättning på 266 MSEK och med ett resultat på -114 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien BioArctic

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper BioArctic (BIOA B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

BioArctic aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern BIOA B. Aktien har ett P/E-tal på -85.1 och P/S-tal på 311.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

BioArctic utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

BioArctic Avanza – se aktiekurs idag

Se BioArctic senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter BioArctic – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien BioArctic.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i BioArctic.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om BioArctic

BioArctic

TickerBIOA B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde9 704 MSEK
Omsättning266 MSEK
Vinst-114 MSEK
P/E-85.1
P/S311.7

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien BioArctic

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om BioArctic? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter