Oncopeptides (ONCO) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Oncopeptides (ONCO)

Oncopeptides aktie

Oncopeptides är ett läkemedelsbolag som bedriver forskning och utveckling av cancerläkemedel. Sedan starten fokuserar bolaget främst på den egenutvecklade produkten Ygalo, en alkylerare för behandling av blodbaserade cancersjukdomar. Till kategorin räknas bland annat kronisk leukemi, lymfom och myelom. Bolaget är i utvecklingsfas där målet är att kommersialisera produkten i framtiden. Oncopeptides huvudkontor är beläget i Stockholm.

Oncopeptides Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Oncopeptides. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Oncopeptides, som verkar inom hälsovårdsektorn och finns på mid cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Finwire / Börskollen

C Worldwide Healthcare Select ökade 0,8 procent i juli - bioteknikaktier bidrog negativt

Fonden C Worldwide Healthcare Select steg 0,8 procent i juli, vilket var bättre än fondens jämförelseindex som minskade 2,3 procent.

AstraZeneca
Novo Nordisk (DK)
Oncopeptides
14 Aug 2020 10:17

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Oncopeptides

Oncopeptides

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerONCO
ListaMid Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde10 446 MSEK
Vinst-1 595 MSEK
P/E-6.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Oncopeptides

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Oncopeptides? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter