Concordia Maritime (CCOR B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Concordia Maritime aktie

CCOR B  

Concordia Maritime är ett internationellt tankrederi. Största delen av transporten utgörs av förädlade oljeprodukter och vegetabiliska oljor. Idag Transporten utförs på global nivå, där en stor del av transporten sker i samarbete med övriga aktörer på marknaden. Fartygen är huvudsakligen av P-Max typ, kemikalie- och produkttankfartyg, samt suezmaxfartyg. Bolaget etablerades 1984 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Concordia Maritime tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Transport. Bolaget har ett börsvärde på 367 MSEK, en omsättning på 1 178 MSEK och med ett resultat på -216 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Concordia Maritime

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Concordia Maritime (CCOR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Concordia Maritime aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern CCOR B. Aktien har ett P/E-tal på -1.7 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Concordia Maritime utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Concordia Maritime Avanza – se aktiekurs idag

Se Concordia Maritime senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Concordia Maritime – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Concordia Maritime.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Concordia Maritime.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Concordia Maritime

Concordia Maritime

TickerCCOR B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Transport
Börsvärde367 MSEK
Omsättning1 178 MSEK
Vinst-216 MSEK
P/E-1.7
P/S0.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Concordia Maritime

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Concordia Maritime? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter