AAC Clyde Space (AAC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

AAC Clyde Space aktie

AAC  

AAC Clyde Space är ett rymdbolag. Bolaget erbjuder nyckelfärdiga tjänster från design till drift av satellitsystem i omloppsbana, inkluderande tillförlitliga satellitplattformar. Dessutom levererar bolaget ett komplett utbud av delsystem för kubsatelliter och småsatelliter. Kunderna återfinns bland kommersiella företag, myndigheter och försvar.

AAC Clyde Space tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Rymd- & Satellitteknik. Bolaget har ett börsvärde på 389 MSEK, en omsättning på 91 MSEK och med ett resultat på -33 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien AAC Clyde Space

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper AAC Clyde Space (AAC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

AAC Clyde Space aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern AAC. Aktien har ett P/E-tal på -11.9 och P/S-tal på 2.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

AAC Clyde Space utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

AAC Clyde Space Avanza – se aktiekurs idag

Se AAC Clyde Space senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter AAC Clyde Space – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien AAC Clyde Space.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i AAC Clyde Space.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om AAC Clyde Space

AAC Clyde Space

TickerAAC
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschRymd- & Satellitteknik
Börsvärde389 MSEK
Omsättning91 MSEK
Vinst-33 MSEK
P/E-11.9
P/S2.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien AAC Clyde Space

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om AAC Clyde Space? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter