Dignitana (DIGN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Dignitana aktie

DIGN  

Dignitana är verksamma inom medicinteknik. Bolaget utvecklar, tillverkar och marknadsför medicinska hjälpmedel som primärt används som skalpkylningssystem vid cytostatikabehandling, vars syfte är att eliminera eller kraftigt reducera håravfall. Bolaget har global verksamhet främst inom Norden, Europa, Nordamerika och Asien. Huvudkontoret ligger i Lund.

Dignitana tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 500 MSEK, en omsättning på 43 MSEK och med ett resultat på -48 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Dignitana

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Dignitana (DIGN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Dignitana aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern DIGN. Aktien har ett P/E-tal på -10.4 och P/S-tal på 9.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Dignitana utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Dignitana Avanza – se aktiekurs idag

Se Dignitana senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Dignitana – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Dignitana.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Dignitana.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Dignitana

Dignitana

TickerDIGN
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde500 MSEK
Omsättning43 MSEK
Vinst-48 MSEK
P/E-10.4
P/S9.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Dignitana

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Dignitana? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter