Efecte (FI) (EFECTE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Efecte (FI) aktie

EFECTE  

Efecte är ett IT-bolag. Idag innehas störst specialisering mot molnbaserade mjukvarulösningar, vilket inkluderar lösningar för integration, utbildning och underhåll av informationssystem. Bolagets största marknader är IT Service Management (ITSM) och Identity and Access Management (IAM). Kunderna återfinns bland stora företagskunder samt offentliga organisationer runtom Norden och Europa. Utöver huvudverksamheten erbjuds support och teknisk utbildning.

Efecte (FI) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 86 MEUR, en omsättning på 14 MEUR och med ett resultat på -0 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Efecte (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Efecte (FI) (EFECTE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Efecte (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern EFECTE. Aktien har ett P/E-tal på -233.5 och P/S-tal på 5.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Efecte (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Efecte (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Efecte (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Efecte (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Efecte (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Efecte (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Efecte (FI)

Efecte (FI)

TickerEFECTE
ListaFirst North
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde86 MEUR
Omsättning14 MEUR
Vinst-0 MEUR
P/E-233.5
P/S5.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Efecte (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Efecte (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter