Elos (ELOS B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Elos aktie

ELOS B  

Elos Medtech är verksamma inom medicinteknik. Bolaget arbetar med forskning och utveckling av produkter och komponenter för dentala- och ortopediska implantat. Verksamheten bedrivs via egna anläggningar runtom Norden, Nordamerika och Asien. Kunderna utgörs huvudsakligen av internationellt verksamma bolag. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Elos tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 1 396 MSEK, en omsättning på 658 MSEK och med ett resultat på 51 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Elos

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Elos (ELOS B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Elos aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern ELOS B. Aktien har ett P/E-tal på 27.6 och P/S-tal på 2.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Elos utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Elos senaste utdelning är 1.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Elos Avanza – se aktiekurs idag

Se Elos senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Elos – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Elos.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Elos.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Elos

Elos

TickerELOS B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde1 396 MSEK
Omsättning658 MSEK
Vinst51 MSEK
P/E27.6
P/S2.4
Utdelning1.5 SEK
Direktavkastning0.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Elos

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Elos? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter