BW Epic Kosan (NO) (BWEK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

BW Epic Kosan (NO) aktie

BWEK  

Epic Gas är ett norskt rederi som äger och driver en flotta av gastankfartyg, som används vid transport av olika gaser och petrokemiska produkter. Bolaget arbetar i samarbete med stora aktörer inom olje- och gasindustrin, där verksamheten och kunderna återfinns på global nivå. De fem affärsområdena inom Epic Gas innefattar frakt-, teknik-, finans -, HR- och digitala tjänster. Bolaget bildades 2012 och har sitt huvudkontor i Singapore.

BW Epic Kosan (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Transport. Bolaget har ett börsvärde på 1 919 MNOK, en omsättning på 1 444 MNOK och med ett resultat på 53 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien BW Epic Kosan (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper BW Epic Kosan (NO) (BWEK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

BW Epic Kosan (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern BWEK. Aktien har ett P/E-tal på 36.2 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

BW Epic Kosan (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

BW Epic Kosan (NO) senaste utdelning är 1.2 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 6.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

BW Epic Kosan (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se BW Epic Kosan (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter BW Epic Kosan (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien BW Epic Kosan (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i BW Epic Kosan (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om BW Epic Kosan (NO)

BW Epic Kosan (NO)

TickerBWEK
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Transport
Börsvärde1 919 MNOK
Omsättning1 444 MNOK
Vinst53 MNOK
P/E36.2
P/S1.2
Utdelning1.2 NOK
Direktavkastning6.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien BW Epic Kosan (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om BW Epic Kosan (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter