Implementa Sol (IMSOL B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Implementa Sol aktie

IMSOL B  

Implementa Sol är certifierad solcellsinstallatör och säljer solenergiprodukter och tillbehör till både privat- och företagskunder med fokus på lantbruk, ridhus och industri samt villor. Bolagets solcellsprodukter kan användas både på fastigheter och fordon. Huvudkontoret ligger idag i Staffanstorp.

Implementa Sol tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Solkraft. Bolaget har ett börsvärde på 18 MSEK, en omsättning på 6 MSEK och med ett resultat på -0 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Implementa Sol

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Implementa Sol (IMSOL B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Implementa Sol aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern IMSOL B. Aktien har ett P/E-tal på -82.6 och P/S-tal på 2.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Implementa Sol utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Implementa Sol Avanza – se aktiekurs idag

Se Implementa Sol senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Implementa Sol – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Implementa Sol.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Implementa Sol.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Implementa Sol

Implementa Sol

TickerIMSOL B
ListaNGM
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschSolkraft
Börsvärde18 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-0 MSEK
P/E-82.6
P/S2.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Implementa Sol

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Implementa Sol? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter