REC Silicon (NO) (RECSI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

REC Silicon (NO) aktie

RECSI  

REC Silicon är en global leverantör av avancerat silikonmaterial. Bolaget levererar polysilikon och silikongaser för sol- och elektronikindustrin. Tillverkningen är främst koncentrerad till Nordamerika där bolaget förfogar över flera produktionsanläggningar. REC är förkortningen för Renewable Energy Corporation. Bolaget grundades 1996 och har norskt styre via huvudkontoret i Lysaker.

REC Silicon (NO) tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Solkraft. Bolaget har ett börsvärde på 4 330 MNOK, en omsättning på 1 219 MNOK och med ett resultat på -407 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien REC Silicon (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper REC Silicon (NO) (RECSI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

REC Silicon (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern RECSI. Aktien har ett P/E-tal på -10.6 och P/S-tal på 4.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

REC Silicon (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

REC Silicon (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se REC Silicon (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter REC Silicon (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien REC Silicon (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i REC Silicon (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om REC Silicon (NO)

REC Silicon (NO)

TickerRECSI
ListaOB Match
LandNorge
SektorKraftförsörjning
BranschSolkraft
Börsvärde4 330 MNOK
Omsättning1 219 MNOK
Vinst-407 MNOK
P/E-10.6
P/S4.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien REC Silicon (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om REC Silicon (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter