SolTech Energy (SOLT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SolTech Energy aktie

🔔 Skapa bevakning

SOLT  

SolTech Energy utvecklar och säljer solenergisystem. Systemet är en del av en fastighets yttre skal i form av ett tak och/eller en vägg i glas (pannor eller planglas) och fungerar både som klimatskydd och solfångare för produktion av värme, varmvatten och elektricitet. I sortimentet ingår även tunnfilmssolceller i svart glas, semitransparent glas eller som isolerglasmoduler, i olika storlekar och format för integration i en fastighets yttre skal.

SolTech Energy tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Solkraft. Bolaget har ett börsvärde på 1 782 MSEK, en omsättning på 320 MSEK och med ett resultat på -102 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SolTech Energy

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SolTech Energy (SOLT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SolTech Energy aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SOLT. Aktien har ett P/E-tal på -17.4 och P/S-tal på 2.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SolTech Energy utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SolTech Energy Avanza – se aktiekurs idag

Se SolTech Energy senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SolTech Energy – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SolTech Energy.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i SolTech Energy.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SolTech Energy

SolTech Energy

TickerSOLT
ListaFirst North
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschSolkraft
Börsvärde1 782 MSEK
Omsättning320 MSEK
Vinst-102 MSEK
P/E-17.4
P/S2.5

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SolTech Energy

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SolTech Energy? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter