Midsummer (MIDS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Midsummer aktie

MIDS  

Midsummer är en tillverkare av produktionsutrustning som används för diverse tunnfilmsceller samt solcellsmoduler. Produktportföljen består av lättviktspaneler, tillverkningsenheter, lösningar för sputtring, byggnadsintegrerade solcellslösningar, samt applikationer för fordon och konsumentprodukter. Bolaget bildades under 2004 och har sitt huvudkontor i Järfälla.

Midsummer tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Solkraft. Bolaget har ett börsvärde på 747 MSEK, en omsättning på 249 MSEK och med ett resultat på -93 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Midsummer

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Midsummer (MIDS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Midsummer aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern MIDS. Aktien har ett P/E-tal på -8.1 och P/S-tal på 6.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Midsummer utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Midsummer Avanza – se aktiekurs idag

Se Midsummer senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Midsummer – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Midsummer.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Midsummer.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Midsummer

Midsummer

TickerMIDS
ListaFirst North
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschSolkraft
Börsvärde747 MSEK
Omsättning249 MSEK
Vinst-93 MSEK
P/E-8.1
P/S6.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Midsummer

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Midsummer? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter