Mackmyra (MACK B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Mackmyra aktie

MACK B  

Mackmyra Svensk Whisky grundades 1999 och är Sveriges första maltwhiskytillverkare. Verksamheten bedrivs med tillverkning i Mackmyra Destilleri utanför Gävle, mognadslagring i Bodås, Fjäderholmen, Häckeberga och Smögen, buteljering och maltrökning i Rommehed utanför Borlänge, samt vid marknadskontoret i Stockholm. Mackmyras vision är att vara det naturliga valet för nya whiskyupplevelser. Huvudkontoret ligger i Gävle.

Mackmyra tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Bryggeri. Bolaget har ett börsvärde på 177 MSEK, en omsättning på 83 MSEK och med ett resultat på -25 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Mackmyra

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Mackmyra (MACK B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Mackmyra aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern MACK B. Aktien har ett P/E-tal på -7 och P/S-tal på 1.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Mackmyra utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Mackmyra Avanza – se aktiekurs idag

Se Mackmyra senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Mackmyra – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Mackmyra.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Mackmyra.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Mackmyra

Mackmyra

TickerMACK B
ListaFirst North
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschBryggeri
Börsvärde177 MSEK
Omsättning83 MSEK
Vinst-25 MSEK
P/E-7
P/S1.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Mackmyra

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Mackmyra? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter