Royal UNIBREW (DK) (RBREW) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Royal UNIBREW (DK) aktie

RBREW  

Royal Unibrew är en dryckesproducent. Idag producerar, marknadsför och säljer bolaget ett flertal olika drycker som öl, läsk och cider. Försäljning sker under separata varumärken men även under licensierade varumärken. Idag innehar bolaget verksamhet på global nivå, med störst marknad inom den europeiska marknaden. Bolaget grundades 1989 och har sitt huvudkontor i Faxe.

Royal UNIBREW (DK) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Bryggeri. Bolaget har ett börsvärde på 38 200 MDKK, en omsättning på 7 695 MDKK och med ett resultat på 1 183 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Royal UNIBREW (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Royal UNIBREW (DK) (RBREW) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Royal UNIBREW (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern RBREW. Aktien har ett P/E-tal på 32.3 och P/S-tal på 5.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Royal UNIBREW (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Royal UNIBREW (DK) senaste utdelning är 13.5 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Royal UNIBREW (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Royal UNIBREW (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Royal UNIBREW (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Royal UNIBREW (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Royal UNIBREW (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Royal UNIBREW (DK)

Royal UNIBREW (DK)

TickerRBREW
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorDagligvaror
BranschBryggeri
Börsvärde38 200 MDKK
Omsättning7 695 MDKK
Vinst1 183 MDKK
P/E32.3
P/S5.1
Utdelning13.5 DKK
Direktavkastning1.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Royal UNIBREW (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Royal UNIBREW (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter