NeoDynamics (NEOD) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

NeoDynamics aktie

NEOD  

Neodynamics är ett medicintekniskt bolag. Idag är verksamheten inriktad mot att utveckla och kommersialisera produkter för behandling av diverse kritiska sjukdomar. Via egenutvecklad mikropulsteknologi erbjuder bolaget precisionsbehandlingar mot bland annat olika former av cancer, främst bröstcancer som uppstår hos kvinnor. Huvudkontoret ligger i Lidingö.

NeoDynamics tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 133 MSEK, en omsättning på 23 MSEK och med ett resultat på -41 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NeoDynamics

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NeoDynamics (NEOD) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NeoDynamics aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern NEOD. Aktien har ett P/E-tal på -3.2 och P/S-tal på 10.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NeoDynamics utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NeoDynamics Avanza – se aktiekurs idag

Se NeoDynamics senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NeoDynamics – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NeoDynamics.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i NeoDynamics.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NeoDynamics

NeoDynamics

TickerNEOD
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde133 MSEK
Omsättning23 MSEK
Vinst-41 MSEK
P/E-3.2
P/S10.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NeoDynamics

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NeoDynamics? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter