NeoDynamics (NEOD) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

NeoDynamics (NEOD)

NeoDynamics aktie

Neodynamics är ett medicintekniskt bolag. Idag är verksamheten inriktad mot att utveckla och kommersialisera produkter för behandling av diverse kritiska sjukdomar. Via egenutvecklad mikropulsteknologi erbjuder bolaget precisionsbehandlingar mot bland annat olika former av cancer, främst bröstcancer som uppstår hos kvinnor. Huvudkontoret ligger i Lidingö.

NeoDynamics Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som NeoDynamics. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. NeoDynamics, som verkar inom hälsovårdsektorn och finns på spotlight-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Realtid

Neodynamics vill bredda ägarkretsen via riktad nyemission

För att stärka bolagets finansiering och bredda ägarkretsen föreslår styrelsen i medtech-företaget Neodynamics en riktad nyemission.

NeoDynamics
22 Oct 2020 05:01

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NeoDynamics

NeoDynamics

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerNEOD
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde171 MSEK
Omsättning23 MSEK
Vinst-31 MSEK
P/E-5.5
P/S9.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NeoDynamics

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NeoDynamics? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter