Abliva (ABLI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Abliva aktie

ABLI  

Abliva är ett läkemedelsbolag verksamt inom mitokondriell medicin med fokus på behandling av primära mitokondriella sjukdomar såsom MELAS och Leighs syndrom. Projektportföljen omfattar ett antal läkemedelskandidater och kandidatsubstanser samt tidiga projekt i upptäcktsfas. Primära mitokondriella sjukdomar är sällsynta sjukdomar som uppstår då cellens energiförsörjare, mitokondrierna, inte fungerar som de ska. Bolaget gick tidigare under namnet NeuroVive Pharmaceutical.

Abliva tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 174 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -60 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Abliva

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Abliva (ABLI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Abliva aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern ABLI. Aktien har ett P/E-tal på -2.9 och P/S-tal på 93.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Abliva utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Abliva Avanza – se aktiekurs idag

Se Abliva senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Abliva – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Abliva.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Abliva.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Abliva

Abliva

TickerABLI
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde174 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-60 MSEK
P/E-2.9
P/S93.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Abliva

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Abliva? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter