Oceanteam (NO) (OTS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Oceanteam (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

OTS  

Oceanteam är verksamma inom olje- och gasindustrin. Bolaget förvaltar över en flotta bestående av avancerade fartyg som används i djupvatten. Olika tjänster som bolaget tillhandahåller inkluderar tekniska - och logistiska lösningar, samt marinutrustning. Störst specialistkompetens återfinns inom utvecklandet av skivspelningssystem, systemkomponenter, modulsystem, samt lagringsrullar och övrig kabelutrustning. Bolaget grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Bergen.

Oceanteam (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Transport. Bolaget har ett börsvärde på 98 MNOK, en omsättning på 204 MNOK och med ett resultat på -653 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Oceanteam (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Oceanteam (NO) (OTS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Oceanteam (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern OTS. Aktien har ett P/E-tal på -0.2 och P/S-tal på 1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Oceanteam (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Oceanteam (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Oceanteam (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Oceanteam (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Oceanteam (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Oceanteam (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Oceanteam (NO)

Oceanteam (NO)

TickerOTS
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Transport
Börsvärde98 MNOK
Omsättning204 MNOK
Vinst-653 MNOK
P/E-0.2
P/S1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Oceanteam (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Oceanteam (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter