Odico (DK) (ODICO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Odico (DK) aktie

ODICO  

Odico är verksamma inom tillverkningsindustrin. Bolaget erbjuder specialiserade helhetslösningar inom skärning och fräsning, vilket inkluderar tekniska komponenter som pluggar, brickor, displayplattor, 3D-lösningar, samt övriga industriella prototyper. Utöver huvudverksamheten bistår bolaget med teknisk rådgivning och konsultation. Bolaget grundades 2012 och har sitt huvudkontor i Odense.

Odico (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Industrimaskiner.

Mer om aktien Odico (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Odico (DK) (ODICO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Odico (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern ODICO. Aktien har ett P/E-tal på -20 och P/S-tal på 40.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Odico (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Odico (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Odico (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Odico (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Odico (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Odico (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Odico (DK)

Odico (DK)

TickerODICO
ListaFirst North
LandDanmark
SektorIndustri
BranschIndustrimaskiner
Börsvärde147 MDKK
Vinst-7 MDKK
P/E-20
P/S40.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Odico (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Odico (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter