OptiFreeze (OPTI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

OptiFreeze aktie

OPTI  

OptiFreeze innehar verksamhet inom livsmedelsindustrin. Bolaget har för närvarande utvecklat en patenterad teknik som gör att smaker i livsmedel säkerställs i nedfrysnings- och upptiningsprocessen. Förutom smak är visionen att höja hållbarheten och på sikt minska den negativa miljöpåverkan i transporten. Utöver nedfrysning kan tekniken även användas för att torka örter. Bolaget etablerades 2011 och har sitt huvudkontor i Lund.

OptiFreeze tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Jordbruk. Bolaget har ett börsvärde på 555 MSEK, en omsättning på 6 MSEK och med ett resultat på -15 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien OptiFreeze

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper OptiFreeze (OPTI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

OptiFreeze aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern OPTI. Aktien har ett P/E-tal på -36.3 och P/S-tal på 207.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

OptiFreeze utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

OptiFreeze Avanza – se aktiekurs idag

Se OptiFreeze senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter OptiFreeze – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien OptiFreeze.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i OptiFreeze.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om OptiFreeze

OptiFreeze

TickerOPTI
ListaFirst North
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschJordbruk
Börsvärde555 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-15 MSEK
P/E-36.3
P/S207.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien OptiFreeze

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om OptiFreeze? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter