Peckas Naturodlingar (PEKA B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Peckas Naturodlingar aktie

PEKA B  

Peckas Naturodlingar är en lokal ekologisk producent utav högkvalitativa grönsaker och fisk. Affärsidén är att leverera produkter året om via egna anläggningar och akvaponier. Distributionen av råvarorna sker idag främst till lokala livsmedelsbutiker men även till restauranger och storkök. Kunderna återfinns i dag i Sverige. Bolaget har idag sitt huvudkontor i Härnösand.

Peckas Naturodlingar tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Jordbruk. Bolaget har ett börsvärde på 101 MSEK, en omsättning på 15 MSEK och med ett resultat på -23 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Peckas Naturodlingar

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Peckas Naturodlingar (PEKA B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Peckas Naturodlingar aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern PEKA B. Aktien har ett P/E-tal på -4.4 och P/S-tal på 5.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Peckas Naturodlingar utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Peckas Naturodlingar Avanza – se aktiekurs idag

Se Peckas Naturodlingar senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Peckas Naturodlingar – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Peckas Naturodlingar.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Peckas Naturodlingar.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Peckas Naturodlingar

Peckas Naturodlingar

TickerPEKA B
ListaNGM
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschJordbruk
Börsvärde101 MSEK
Omsättning15 MSEK
Vinst-23 MSEK
P/E-4.4
P/S5.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Peckas Naturodlingar

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Peckas Naturodlingar? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter