RNB Retail and Brands (RNBS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

RNB Retail and Brands aktie

RNBS  

RNB Retail and Brands äger, driver och utvecklar butiker inom mode, accessoarer, juveler och kosmetik. Försäljning bedrivs främst inom Norden genom butikerna Polarn O. Pyret och Brothers. Inom affärsområdet Varuhus driver Departments & Stores avdelningar på NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg. Idag drivs den internationella försäljningen i Europa och USA via franschiseavtal.

RNB Retail and Brands tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Kläder & Skor. Bolaget har ett börsvärde på 233 MSEK, en omsättning på 2 197 MSEK och med ett resultat på -242 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien RNB Retail and Brands

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper RNB Retail and Brands (RNBS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

RNB Retail and Brands aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern RNBS. Aktien har ett P/E-tal på -1 och P/S-tal på 0.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

RNB Retail and Brands utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

RNB Retail and Brands Avanza – se aktiekurs idag

Se RNB Retail and Brands senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter RNB Retail and Brands – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien RNB Retail and Brands.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i RNB Retail and Brands.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om RNB Retail and Brands

RNB Retail and Brands

TickerRNBS
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschKläder & Skor
Börsvärde233 MSEK
Omsättning2 197 MSEK
Vinst-242 MSEK
P/E-1
P/S0.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien RNB Retail and Brands

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om RNB Retail and Brands? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter