Scandinavian Biogas (BIOGAS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Scandinavian Biogas aktie

BIOGAS  

Scandinavian Biogas Fuels International är verksamma inom energisektorn. Bolaget är en producent och distributör av biogas och biogödsel. Bränslet används huvudsakligen inom tyngre fordon, men även inom sjötransport och industri. Verksamheten drivs runtom den nordiska marknaden, där bolaget innehar ett flertal produktionsanläggningar. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Scandinavian Biogas tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Bioenergi.

Mer om aktien Scandinavian Biogas

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Scandinavian Biogas (BIOGAS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Scandinavian Biogas aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern BIOGAS. Aktien har ett P/E-tal på -17.9 och P/S-tal på 2.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Scandinavian Biogas utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Scandinavian Biogas Avanza – se aktiekurs idag

Se Scandinavian Biogas senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Scandinavian Biogas – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Scandinavian Biogas.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Scandinavian Biogas.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera