SECITS Holding (SECI) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

SECITS Holding (SECI)

SECITS Holding aktie

SECITS är ett säkerhetsbolag. Bolaget levererar ett brett utbud av helhetslösningar förkameraövervakning, varularm, IP-ljud och övervakad drift. Kunderna återfinns inom varierande branscher främst inom bank, retail och offentlig sektor runtom den nordiska marknaden.Bolaget har sitt huvudkontor i Handen, Haninge Kommun.

SECITS Holding Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som SECITS Holding. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. SECITS Holding, som verkar inom informationstekniksektorn och finns på first north-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:

Mer om SECITS Holding

SECITS Holding

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerSECI
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde69 MSEK
Omsättning48 MSEK
Vinst-11 MSEK
P/E-6
P/S2.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SECITS Holding

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SECITS Holding? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter