SECITS Holding (SECI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SECITS Holding aktie

🔔 Skapa bevakning

SECI  

SECITS är ett säkerhetsbolag. Bolaget levererar ett brett utbud av helhetslösningar förkameraövervakning, varularm, IP-ljud och övervakad drift. Kunderna återfinns inom varierande branscher främst inom bank, retail och offentlig sektor runtom den nordiska marknaden.Bolaget har sitt huvudkontor i Handen, Haninge Kommun.

SECITS Holding tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 154 MSEK, en omsättning på 48 MSEK och med ett resultat på -14 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SECITS Holding

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SECITS Holding (SECI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SECITS Holding aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SECI. Aktien har ett P/E-tal på -10.8 och P/S-tal på 5.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SECITS Holding utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SECITS Holding Avanza – se aktiekurs idag

Se SECITS Holding senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SECITS Holding – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SECITS Holding.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i SECITS Holding.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om SECITS Holding

SECITS Holding

TickerSECI
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde154 MSEK
Omsättning48 MSEK
Vinst-14 MSEK
P/E-10.8
P/S5.1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SECITS Holding

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SECITS Holding? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter