Sensys Gatso (SENS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Sensys Gatso aktie

🔔 Skapa bevakning

SENS  

Sensys Gatso Group utvecklar och marknadsför system inom trafiksäkerhet. Systemen används främst för hastighets- och rödljusövervakning. Utöver huvudverksamheten levererar bolaget varningssystem, mobila hastighetssystem, samt tillhörande backoffice tjänster. Bolagets kunder återfinns runtom den nordiska marknaden. Bolaget kom till via en sammanslagning av Sensys och Gatso under 2015. Huvudkontoret ligger i Jönköping.

Sensys Gatso tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 972 MSEK, en omsättning på 424 MSEK och med ett resultat på 10 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Sensys Gatso

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sensys Gatso (SENS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sensys Gatso aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern SENS. Aktien har ett P/E-tal på 95.8 och P/S-tal på 2.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Sensys Gatso utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Sensys Gatso Avanza – se aktiekurs idag

Se Sensys Gatso senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Sensys Gatso – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sensys Gatso.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Sensys Gatso.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Sensys Gatso

Sensys Gatso

TickerSENS
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde972 MSEK
Omsättning424 MSEK
Vinst10 MSEK
P/E95.8
P/S2.1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sensys Gatso

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sensys Gatso? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter