F-Secure (FI) (FSC1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

F-Secure (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

FSC1V  

F-Secure är ett teknikbolag. Bolaget är specialiserade inom cybersäkerhetslösningar. Idag tillhandahåller bolaget IT-lösningar som används som skyddar mot datavirus och övriga potentiella IT-hot inom data, mobil- och molntjänster. Bolagets tjänster erbjuds åt både privatpersoner, företagskunder samt större institutioner. Verksamhet innehas runtom den nordiska – och europeiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Helsingfors

F-Secure (FI) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 699 MEUR, en omsättning på 231 MEUR och med ett resultat på 15 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien F-Secure (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper F-Secure (FI) (FSC1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

F-Secure (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern FSC1V. Aktien har ett P/E-tal på 47.4 och P/S-tal på 3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

F-Secure (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

F-Secure (FI) senaste utdelning är 0 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

F-Secure (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se F-Secure (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter F-Secure (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien F-Secure (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i F-Secure (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om F-Secure (FI)

F-Secure (FI)

TickerFSC1V
ListaMid Cap
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde699 MEUR
Omsättning231 MEUR
Vinst15 MEUR
P/E47.4
P/S3
Utdelning0 EUR
Direktavkastning0.9%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien F-Secure (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om F-Secure (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter