Freja eID (FREJA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Freja eID aktie

🔔 Skapa bevakning

FREJA  

Verisec är ett IT-bolag. Bolaget är specialiserade inom erbjudandet av produkter inom identitetshantering, autentisering, informationssäkerhet, nyckelhantering och hårdvarukryptering. Bolagets kunder återfinns på global nivå och främst inom sektorerna bank, offentlig sektor och onlinetjänster. Utöver kärnverksamheten erbjuder bolaget diverse utbildningar inom arbetsområdet. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Freja eID tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 275 MSEK, en omsättning på 102 MSEK och med ett resultat på -43 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Freja eID

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Freja eID (FREJA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Freja eID aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern FREJA. Aktien har ett P/E-tal på -6.3 och P/S-tal på 9.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Freja eID utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Freja eID Avanza – se aktiekurs idag

Se Freja eID senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Freja eID – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Freja eID.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Freja eID.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Freja eID

Freja eID

TickerFREJA
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde275 MSEK
Omsättning102 MSEK
Vinst-43 MSEK
P/E-6.3
P/S9.4

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Freja eID

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Freja eID? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter