Sensor Alarm aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Sensor Alarm aktie

 

Sensor Alarm grundades 2015 och är baserat i Stockholm. Bolaget är med dess egenutvecklade smarta hemplattform fokuserad på att tillhandahålla nästa generations hemsäkerhet. Sensor Alarm har utvecklat en ny generation av hemlarmsteknik med en attraktiv prissättningsmodell som gör hemlarm prismässigt överkomligt. Bolaget ser främst nordiska hushåll utan befintliga larmlösningar som användare av produkten men även befintliga hemlarmsägare som önskar ett effektivt och underhållsfritt hemlarm. De nuvarande grundläggande funktionerna i larmet är inbrotts- och röklarm, ljud- och temperaturmätare, grannsamverkan samt upplysning om strömavbrott, och lokala brottsvarningar. Därtill erbjuder Bolaget förutsättningarna för kollektiva säkerhetstjänster kopplade till grannsamverkan och lokala brottsvarningar. Med Sensor Alarms larmteknik, samt säkra och miljövänliga tillverkning i Sverige, är Bolaget enligt styrelsen ett unikt säkerhetsföretag.

Mer om aktien Sensor Alarm

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sensor Alarm aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sensor Alarm utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Sensor Alarm – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sensor Alarm.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Sensor Alarm.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Sensor Alarm

Sensor Alarm

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sensor Alarm

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sensor Alarm? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter