Amido (AMIDO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Amido aktie

AMIDO  

Amido är ett teknikbolag. Bolaget är specialiserade inom utveckling av passagesystem som används av fastighetsägare. Tekniken baseras på egenutvecklad webbplattform och utöver huvudverksamheten erbjuds även administrationstjänster för tredjepartsleverantörer. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, där kunderna är verksamma inom offentlig sektor, industri samt fastighetssektorn. Bolaget grundades under 2008 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Amido tillhör sektorn Industri och branschen Säkerhet. Bolaget har ett börsvärde på 126 MSEK, en omsättning på 19 MSEK och med ett resultat på -3 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Amido

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Amido (AMIDO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Amido aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern AMIDO. Aktien har ett P/E-tal på -45.6 och P/S-tal på 5.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Amido utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Amido Avanza – se aktiekurs idag

Se Amido senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Amido – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Amido.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Amido.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Amido

Amido

TickerAMIDO
ListaSpotlight
LandSverige
SektorIndustri
BranschSäkerhet
Börsvärde126 MSEK
Omsättning19 MSEK
Vinst-3 MSEK
P/E-45.6
P/S5.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Amido

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Amido? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter