StrongPoint (NO) (STRO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

StrongPoint (NO) aktie

STRO  

StrongPoint är ett norskt teknikbolag. Bolaget levererar lösningar inom kontanthantering och försäljningslösningar anpassade för kunder verksamma inom detaljhandeln. Utöver erbjuds etiketter, packnings- och prismärkningslösningar. Bolaget arbetar aktivt med IBNS teknik (Intelligent Banknote Neutralisation System), vars teknik ämnar att säkerställ transporten av kapital. Bolaget grundades 2000 och har huvudkontor i Rælingen.

StrongPoint (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Säkerhet. Bolaget har ett börsvärde på 1 367 MNOK, en omsättning på 1 103 MNOK och med ett resultat på 107 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien StrongPoint (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper StrongPoint (NO) (STRO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

StrongPoint (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern STRO. Aktien har ett P/E-tal på 12.8 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

StrongPoint (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

StrongPoint (NO) senaste utdelning är 0.7 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

StrongPoint (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se StrongPoint (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter StrongPoint (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien StrongPoint (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i StrongPoint (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om StrongPoint (NO)

StrongPoint (NO)

TickerSTRO
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschSäkerhet
Börsvärde1 367 MNOK
Omsättning1 103 MNOK
Vinst107 MNOK
P/E12.8
P/S1.1
Utdelning0.7 NOK
Direktavkastning2.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien StrongPoint (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om StrongPoint (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter