Confidence (CONF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Confidence aktie

CONF  

Confidence International designar, levererar och underhåller integrerade och modulära säkerhets- och brandskyddslösningar. Med erfarenhet och ledande specialistkunskap erbjuder bolaget en komplett portfölj av produkter, tjänster och finansieringslösningar inom säkerhet, brand, larm och elektroniska låssystem anpassade utifrån kundens behov. Bolagets huvudkontor ligger idag i Sundbyberg.

Confidence tillhör sektorn Industri och branschen Säkerhet. Bolaget har ett börsvärde på 80 MSEK, en omsättning på 92 MSEK och med ett resultat på -12 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Confidence

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Confidence (CONF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Confidence aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern CONF. Aktien har ett P/E-tal på -6.5 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Confidence utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Confidence Avanza – se aktiekurs idag

Se Confidence senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Confidence – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Confidence.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Confidence.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Confidence

Confidence

TickerCONF
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschSäkerhet
Börsvärde80 MSEK
Omsättning92 MSEK
Vinst-12 MSEK
P/E-6.5
P/S0.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Confidence

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Confidence? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter