Topdanmark (DK) (TOP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Topdanmark (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

TOP  

TopDanmark är ett försäkringsbolag. Bolaget erbjuder ett brett utbud av försäkringstjänster, med störst specialisering mot person- och livförsäkring. Verksamheten som berör skadeförsäkring och tillhörande serviceområden bedrivs även med olika samarbetspartners. Största delen av kunderna återfinns bland privat- och företagskunder samt bland aktörer inom jordbruksindustrin.

Topdanmark (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Försäkring. Bolaget har ett börsvärde på 27 977 MDKK, en omsättning på 20 950 MDKK och med ett resultat på 2 085 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Topdanmark (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Topdanmark (DK) (TOP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Topdanmark (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern TOP. Aktien har ett P/E-tal på 13.4 och P/S-tal på 1.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Topdanmark (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Topdanmark (DK) senaste utdelning är 20 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 6.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Topdanmark (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Topdanmark (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Topdanmark (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Topdanmark (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Topdanmark (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Topdanmark (DK)

Topdanmark (DK)

TickerTOP
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschFörsäkring
Börsvärde27 977 MDKK
Omsättning20 950 MDKK
Vinst2 085 MDKK
P/E13.4
P/S1.4
Utdelning20 DKK
Direktavkastning6.2%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Topdanmark (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Topdanmark (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter