Protector (NO) (PROT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Protector (NO) aktie

PROT  

Protector Forsikring är ett norskt försäkringsbolag. Bolaget levererar ett utbud av försäkringslösningar till privata personer, företag och den offentliga sektorn. Pensionsförsäkring är en av försäkringarna som bolaget erbjuder på samtliga marknader, där verksamheten är koncentrerad till den skandinaviska marknaden. Bolaget grundades 2004 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Protector (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Försäkring. Bolaget har ett börsvärde på 7 246 MNOK, en omsättning på 4 379 MNOK och med ett resultat på 1 939 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Protector (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Protector (NO) (PROT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Protector (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern PROT. Aktien har ett P/E-tal på 3.7 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Protector (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Protector (NO) senaste utdelning är 3 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Protector (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Protector (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Protector (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Protector (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Protector (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Protector (NO)

Protector (NO)

TickerPROT
ListaOB Match
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschFörsäkring
Börsvärde7 246 MNOK
Omsättning4 379 MNOK
Vinst1 939 MNOK
P/E3.7
P/S1.3
Utdelning3 NOK
Direktavkastning3.6%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Protector (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Protector (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter