Gjensidige Forsikring (NO) (GJF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Gjensidige Forsikring (NO) aktie

GJF  

Gjensidige Forsikring är en försäkringskoncern. Förutom allmän pensionsförsäkring till privatpersoner erbjuds diverse tillval och tjänster, inkluderat mobila banktjänster, kreditkort, sparande, lån och finansiering. För företagskunder erbjuds finansiering, fastighetsförsäkring samt försäkring för olika anläggningstillgångar. Störst verksamhet återfinns inom Norden och Baltikum. Gjensidige Forsikring grundades 1922 och har sitt huvudkontor i Oslo

Gjensidige Forsikring (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Försäkring. Bolaget har ett börsvärde på 94 350 MNOK, en omsättning på 28 085 MNOK och med ett resultat på 6 773 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Gjensidige Forsikring (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Gjensidige Forsikring (NO) (GJF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Gjensidige Forsikring (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OBX, och med tickern GJF. Aktien har ett P/E-tal på 13.9 och P/S-tal på 2.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Gjensidige Forsikring (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Gjensidige Forsikring (NO) senaste utdelning är 9.8 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 5.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Gjensidige Forsikring (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Gjensidige Forsikring (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Gjensidige Forsikring (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Gjensidige Forsikring (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Gjensidige Forsikring (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Gjensidige Forsikring (NO)

Gjensidige Forsikring (NO)

TickerGJF
ListaOBX
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschFörsäkring
Börsvärde94 350 MNOK
Omsättning28 085 MNOK
Vinst6 773 MNOK
P/E13.9
P/S2.9
Utdelning9.8 NOK
Direktavkastning5.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Gjensidige Forsikring (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Gjensidige Forsikring (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter