Alm. Brand (DK) (ALMB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Alm. Brand (DK) aktie

ALMB  

Alm. Brand är en finansiell koncern. Idag erbjuds ett brett utbud av finansiella tjänster som berör sak- och pensionsförsäkring, samt övrig finansiell rådgivning för både privat- och företagskunder. Verksamheten styrs utifrån koncernens dotterbolag med vardera affärsinriktning. Alm. Brand grundades ursprungligen 1792 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Alm. Brand (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Försäkring. Bolaget har ett börsvärde på 10 125 MDKK, en omsättning på 8 351 MDKK och med ett resultat på 695 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Alm. Brand (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Alm. Brand (DK) (ALMB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Alm. Brand (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern ALMB. Aktien har ett P/E-tal på 14.6 och P/S-tal på 1.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Alm. Brand (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Alm. Brand (DK) senaste utdelning är 15 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 22.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Alm. Brand (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Alm. Brand (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Alm. Brand (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Alm. Brand (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Alm. Brand (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Alm. Brand (DK)

Alm. Brand (DK)

TickerALMB
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschFörsäkring
Börsvärde10 125 MDKK
Omsättning8 351 MDKK
Vinst695 MDKK
P/E14.6
P/S1.4
Utdelning15 DKK
Direktavkastning22.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Alm. Brand (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Alm. Brand (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter