Storebrand (NO) (STB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Storebrand (NO) aktie

STB  

Storebrand är en norsk spar - och försäkringsbank. Banken erbjuder ett brett utbud av tjänster inom allmän- och livförsäkring, kapitalförvaltning och tillhörande banktjänster. Tjänsterna erbjuds i stor lokal utsträckning, både till privatpersoner och företagskunder på den norska marknaden. Storebrand har anor tillbaka till 1767 och har sitt huvudkontor i Lysaker.

Storebrand (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Försäkring. Bolaget har ett börsvärde på 36 956 MNOK, en omsättning på 37 758 MNOK och med ett resultat på 2 522 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Storebrand (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Storebrand (NO) (STB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Storebrand (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OBX, och med tickern STB. Aktien har ett P/E-tal på 14.7 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Storebrand (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Storebrand (NO) senaste utdelning är 3.3 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Storebrand (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Storebrand (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Storebrand (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Storebrand (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Storebrand (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Storebrand (NO)

Storebrand (NO)

TickerSTB
ListaOBX
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschFörsäkring
Börsvärde36 956 MNOK
Omsättning37 758 MNOK
Vinst2 522 MNOK
P/E14.7
P/S0.8
Utdelning3.3 NOK
Direktavkastning4.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Storebrand (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Storebrand (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter