Tryg (DK) (TRYG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Tryg (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

TRYG  

Tryg är ett försäkringsbolag. Idag erbjuds ett brett utbud av försäkringstjänster till privatpersoner, bolag och aktörer inom jordbruk. Störst fokus innehas inom fordonsförsäkring, men även skade- och pensionsförsäkring står för en stor del av verksamhetens utbud. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, och bolaget innehar idag huvudkontor i Ballerup.

Tryg (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Försäkring. Bolaget har ett börsvärde på 98 918 MDKK, en omsättning på 23 388 MDKK och med ett resultat på 2 720 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Tryg (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Tryg (DK) (TRYG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Tryg (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern TRYG. Aktien har ett P/E-tal på 36.4 och P/S-tal på 4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Tryg (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Tryg (DK) senaste utdelning är 7 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Tryg (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Tryg (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Tryg (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Tryg (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Tryg (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Tryg (DK)

Tryg (DK)

TickerTRYG
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschFörsäkring
Börsvärde98 918 MDKK
Omsättning23 388 MDKK
Vinst2 720 MDKK
P/E36.4
P/S4
Utdelning7 DKK
Direktavkastning4.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Tryg (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Tryg (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter