Valoe (FI) (VALOE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Valoe (FI) aktie

VALOE  

Valoe är verksamma inom energisektorn. Idag innehas störst verksamhet inom produktion av förnybar energi, vilket inkluderar utveckling av solcellsteknik och automatiserade paneler. En stor del av projekten utförs även i samarbete med andra aktörer inom branschen. Verksamhet innehas idag på global nivå, med Norden som hemmamarknad. Bolagets huvudkontor ligger i Mikkeli.

Valoe (FI) tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Solkraft. Bolaget har ett börsvärde på 33 MEUR, en omsättning på 1 MEUR och med ett resultat på -5 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Valoe (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Valoe (FI) (VALOE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Valoe (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern VALOE. Aktien har ett P/E-tal på -6.6 och P/S-tal på 20.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Valoe (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Valoe (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Valoe (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Valoe (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Valoe (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Valoe (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Valoe (FI)

Valoe (FI)

TickerVALOE
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorKraftförsörjning
BranschSolkraft
Börsvärde33 MEUR
Omsättning1 MEUR
Vinst-5 MEUR
P/E-6.6
P/S20.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Valoe (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Valoe (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter